Goodiebags voor personen met een beperking tijdens onbeperkte maand

donderdag, 29 oktober, 2020

Oktober is de ‘onbeperkte maand’, de maand van onbeperkte mogelijkheden waarbij onze bijzondere aandacht uitgaat naar inwoners met een beperking. Reden te meer om hen eens extra in de watten te leggen. De dienst seniorenplus bezorgde hen een ‘goodiebag’ met veel info en een grote portie warmte. Met deze attentie laten we weten dat ze er niet alleen voor staan en dat we hen een warm hart toedragen.

De ontvangers vonden in de goodiebag een infoboekje van de dienst seniorenplus (alles wat er in onze gemeente is van hulp, wonen, activiteiten, premies,.. voor personen met een beperking), overzicht van G-sport, balpen, fluohesje, sleutelhanger en algemene informatie. Door deze inwoners uitgebreide info te bezorgen, dragen we ons steentje bij om drempels te verlagen.

Onbeperkte maand

Tijdens de onbeperkte maand organiseerden we activiteiten en infomomenten voor mensen met een beperking. Het coronavirus zorgde ervoor dat het deze editie er heel wat anders uitzag dan de andere jaren. Heel wat activiteiten gingen online door.

Meer info: 
dienst seniorenplus
014 33 16 00
Bron: 
SCHEPEN VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING WENDY SOEFFERS